Boekelose ondernemers vereniging

De Boekelose Ondernemers Vereniging (BOV) is in 1981 opgericht om de belangen te behartigen voor de aangesloten ondernemers in dit dorp. Een andere belangrijke taak is dat alle ondernemingen in Boekelo onder de aandacht van het publiek blijven. De BOV is altijd opzoek naar nieuwe enthousiaste ondernemers in Boekelo e.o.

Missie
De Boekelose Ondernemers Vereniging is een netwerk voor en door ondernemers. Het zorgt ervoor dat ondernemers in Boekelo met elkaar in contact komen en op die manier kennis en ervaring met elkaar delen. Dat gebeurt onder andere op gezellige avonden met inspirerende sprekers en unieke activiteiten.

Visie
Ondernemen moet leuk zijn en blijven. Je moet er energie en inspiratie van krijgen, zodat je gemotiveerd blijft om de lat steeds hoger te leggen. Om die lat steeds hoger te kunnen leggen, is een ondernemersvereniging in Boekelo onontbeerlijk. De Boekelose Ondernemersvereniging streeft naar het verrijken van ondernemerschap en is als vanzelfsprekend op zoek naar het scheppen van kansen en mogelijkheden voor zijn leden. Denk hierbij aan economische, sociale, persoonlijke en collectieve doelstellingen. Wij bieden als ondernemersnetwerk een platform met een zeer breed scala aan mogelijkheden. Natuurlijk staan wij als moderne, dynamische organisatie open voor nieuwe ideeën van onze leden. Zo draagt de Boekelose Ondernemers Vereniging op een gerichte en effectieve wijze bij aan een positiever en succesvoller bestaan als ondernemer.
Op de korte termijn wil de Boekelose Ondernemers Verniging ervoor zorgen dat kennis, vaardigheden en ervaringen tussen de leden uitwisselen en extra leden werven met een hoge opkomst op onze activiteiten. Daardoor zal op de lange termijn, die voor de meeste ondernemers eigenlijk veel belangrijker is, in Boekelo een solide ondernemersvereniging ontstaan. Een vereniging die een ideale springplank is voor starters en een uitgelezen netwerkmogelijkheid voor meer ervaren ondernemers. En daarnaast ook een ideale gespreks- en onderhandelingspartner voor de (lokale) overheden.

De BOV is actief

    • Wij organiseren regelmatig bijeenkomsten
    • Verzorgen lezingen voor en door onze leden
    • Bezoekt bedrijven
    • Overlegt regelmatig met andere Boekelose organisaties, de Gemeente, andere (regionale) overheden, de Kamer van Koophandel en andere voor ondernemers belangrijke instanties.
    • Verschaft informatie aan de leden via een nieuwsbrief, de website, twitter, facebook en Linkedin